FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen

Speeldag 5: BBC Miniemen A - Rapid Langemark

Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    bbc wervik -> Miniemen A
Jim

Geregistreerd op: 13 Jan 2008
Berichten: 140

BerichtGeplaatst: 22-10-2009 08:03:36    Onderwerp: Speeldag 5: BBC Miniemen A - Rapid Langemark Reageren met citaat

De derde moeilijke wedstrijd voor onze jongens. Rapid met ex-wervik coach Fil Vandermeersch is een talentvolle ploeg met een voor een sterke spelers. Onze jongens die niet onder moeten doen, wisten dus wat hen te wachten stond.

De wedstrijd verliep moeilijk, niets lukte en tegen de gezonde agressieve verdediging konden we niets inbrengen. eerste kwart werd afgefloten met een beschamelijke 5-26 stand. In het tweede kwart moesten we dus een en ander rechtzetten. Dit werd goed opgevangen door onze jongens. We bewezen dat we niet onde rmoesten doen, de defense werd aangespannen en zo konden we ook rapid beperken tot 5 punten. quarterstand was 17-5 en dus een ruststand van: 22-31.

Met 9 puntne in het krijt kon het nog alle kanten uit vooral als we ons ritme en tempo van het tweede kwart konden verder zetten. Maar wie erop gehoopt had kwam bedrogen uit. We konden geen stap dichter zetten, integendeel 7-15. Het vierde kwart konden we weer wat extra waardoor het verschil niet verder uitliep 15-16. Eindstand: 44-62.

Een verdiende overwinning voor Langemark, maar wij kunnen beter en daar ben ik zeker van. Geloof in jezelf en in je ploegmaten, de juiste beslissingen pakken op het juiste moment.

De eerste helft zit er op nu wordt het enkel werken om beter te doen in de tweede helft. Matchen die we wonnen uiteraard opnieuw winnen en matchen waar we tekort kwamen nu bewijzen dat we beter kunnen.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    bbc wervik -> Miniemen A Tijden zijn in GMT + 1 uur